top of page

Werkwijze

De afspraak kan zowel plaatsvinden in de salon, maar ook bij u thuis of in het ziekenhuis. Een intakegesprek is bovendien altijd binnen drie dagen mogelijk en volledig vrijblijvend.


Als u ten gevolge van een chemotherapie een haarwerk nodig heeft, adviseer ik u om ruim vóór het begin van de kuur een afspraak te maken. In overleg met u kunnen we dan een keuze maken welk haarwerk het beste bij u past.


Eerste afspraak
Tijdens uw eerste afspraak staan de kennismaking, het intakegesprek en een eerste persoonlijke keuze voor een haarwerk centraal. Aan de hand van verschillende modellen en kleuren laat ik u zien wat de diverse mogelijkheden zijn. Mocht de door u gekozen haarwerk niet op voorraad zijn, dan wordt deze besteld en is binnen 48 uur beschikbaar.

Voor deze afspraak verzoeken wij u om uw zorgverzekeringspas en een verwijsbrief van uw arts mee te nemen.


Tweede afspraak
Tijdens uw tweede afspraak komt u het haarwerk passen en wordt deze
-indien nodig- op maat gemaakt en volledig naar uw wensen geknipt en gestyled.
Tijdens deze afspraak krijgt u uitgebreid advies over het onderhoud van het haarwerk. U gaat pas de deur uit als u volledig tevreden bent. 

Nazorg

Als het haarwerk toch niet helemaal naar wens is, of als er een kleine reparatie nodig is, kunt u altijd snel terecht om uw haarwerk kosteloos aan te passen.

Synthetisch of echt haar
Bij confectie haarwerken heeft u een ruime keuze uit de nieuwste modellen van bekende en professionele merken in elke prijsklasse. Deze merken zijn met zorg uitgekozen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U bepaalt zelf of u voor synthetisch of echt haar gaat.
Synthetisch haar is tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Een belangrijk voordeel is dat een synthetisch haarwerk na het wassen zijn vorm behoudt. Echt haar heeft als voordeel dat dit in elk gewenst model gestyled kan worden.


Kosteloos reserveren
U heeft de mogelijkheid om uw pruik kosteloos te reserveren voor een periode van maximaal drie weken
.

Werkwijze Solo Haarwerken
bottom of page