top of page

Garantie

Solo Haarverzorging is gecertificeerd met het keurmerk 'Anko Haarwerkspecialist'. Dit geeft aan dat de haarwerken/pruiken, de kennis, de vaardigheden en de service voldoen aan alle eisen van de branchevereniging. Het keurmerk wordt erkend door  zorgverzekeraars. De eisen waaraan leden van de vereniging moeten voldoen, zijn openbaar toegankelijk via de website van Anko.

 

Erkend haarwerkspecialist
Een gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist garandeert dat de consument:

  • Geadviseerd wordt in mogelijkheden van alle soorten van haarwerken.

  • Bij ontevredenheid in prijs, dienst of product kan reclameren bij het gecertificeerde ANKO haarwerkspecialist-lid voor schadeloosstelling.

  • Bij afwijzing van de klacht, ook de schadeloosstelling bij de Keurmerkvoerder ANKO haarwerkspecialist kan indienen.

De garantie op onze haarwerken is zes maanden (mits juist voorgeschreven gebruik in acht genomen).

Een klacht over een behandeling?
Solo Haarverzorging is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging.

Geschillencommissie
Heeft u een klacht waar u met mij niet uit komt, dan kunt u bij De Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn. Meer informatie en de Algemene Voorwaarden vindt u op: www.anko.nl/voorwaarden. 


Erkenningsregeling

bottom of page